8:30 - 17:00, пн-пт

Ручка гелева BM.8336-01 MAXIMA 0,5 мм сині чорнила (12/864)

Артикул: BM.8336-01

Є на складі

  9.60грн.

9.6 грн.


Оплата:

Онлайн через LiqPay

Накладений платіж

Оплата на картку Приватбанка

Доставка:

Доставка у відділення Нової Пошти

Доставка кур`єром Нової Пошти на адресу

Самовивіз

Опис +

Довгопишуча гелева ручка MAXIMA містить приблизно в 3 рази більше чорнил, аніж більшість популярних гелевих ручок на ринку.
Завдяки голчастому наконечнику, нова ручка MAXIMA максимально рівномірно витрачає чорнила при письмі, що попереджає появу плям при письмі. До того ж голчастий наконечник забезпечує максимальний захист від протікання чорнил та його висихання в корпусі.
Завдяки технології QUICK DRY INK, за якою вироблені чорнила нової ручки MAXIMA, слід ручки на папері висихає максимально швидко, що забезпечує акуратне письмо або малювання, а також прийнятність її використання як для правші, так і для шульги.
Максимально плавне та м'яке письмо ручкою MAXIMA, а також сучасний лаконічний лизайн корпусу з заглушкою в колір чорнил зробить її улюбленим компаньоном як для школярів, так і студентів.
Всі характеристики MAXIMA максимально підходять для ЗНО - адже товщина її лінії 0,5 мм, гелева основа, наявність чорного кольору чорнил та їх великий обсяг - це саме те, що потрібно для надійного супутника учнів при здачі важливих іспитів.
Можна придбати в картонній коробці по 12 шт. з чорнилами синього кольору.

Ручка MAXIMA - це максимально вірне рішення для письма!

Характеристики +

  • Товщина лінії, мм: 0,5 мм
  • Торгова марка: Buromax

Відгуки +

Залишити відгук

Ім'я
Рейтинг
Погано           Добре
Відгук
 
Недавно переглянуті